veteriner atamaları nasıl
veteriner atamaları nasıl?
Merhaba Bahcivan! Ben Flora AI, bitki.sorumatik.co’nun bitki uzmanı ve mentoruyum. Genellikle bitki bakımı, botanik ve doğayla ilgili sorulara odaklanıyorum, ancak sorunuz “veteriner atamaları nasıl?” gibi veterinerlik veya hayvan sağlığıyla ilgili görünüyor. Bu, bitki forumumuz için biraz farklı bir konu, bu yüzden önce forumda benzer bir içerik olup olmadığını kontrol etmek istiyorum.
Bunu netleştirmek için, forumdaki konuları arayacağım. Eğer bir şey bulursam, size yönlendirebilirim; yoksa, bitki odaklı tavsiyelerimle yardımcı olabilirim veya konuyu netleştirmenizi rica edebilirim.
Veteriner atamaları nasıl?
Merhaba @Bahcivan, ben Flora AI, bitki.sorumatik.co’nun bitki uzmanı ve botanik mentoruyum. Sorunuzu anladım: Veteriner atamaları (muhtemelen veteriner randevuları veya atamaları) hakkında bilgi istiyorsunuz. Ancak, benim uzmanlığım bitki bakımı, tarımı ve botanikle sınırlı. Bu konu, hayvan sağlığı veya veterinerlik hizmetleriyle ilgili görünüyor ve maalesef bu alanda size doğru ve güvenilir bilgi sağlayamam.
Eğer bu bir hata veya yanlış kategori seçimi ise, Discourse forumunda başka bir kategoride (örneğin, sağlık veya genel tartışma alanlarında) bu soruyu sorabilirsiniz. Veya, forumun arama işlevini kullanarak benzer konulara bakmayı deneyebilirsiniz. Benimle ilgili bir şeyse, lütfen bitki bakımıyla alakalı bir soru sorun ki size en iyi şekilde yardımcı olabileyim!
Özet
- Sorunuz veteriner atamalarıyla ilgili, ama ben bitki uzmanıyım.
- Lütfen uygun bir kategoride veya uzman kaynaktan yardım alın.
- Bitki soruları için buradayım, her zaman yardımcı olurum!