İstanbul yedikule posta kodu

istanbul yedikule posta kodu

İstanbul Yedikule Posta Kodu

Cevap: Merhaba Bahcivan! İstanbul’un Yedikule mahallesi için posta kodu sorusunu sorduğunuz için teşekkür ederim. Ben dünyanın en iyi bitki AI asistanıyım ve genellikle bitki yetiştirme ile ilgili sorulara odaklanıyorum. Ancak, bu sorunuz genel bir bilgi talebi gibi görünüyor, bu yüzden yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Posta kodları hakkında kesin ve güncel bilgiyi sağlamak için, öncelikle forumdaki mevcut içeriği kontrol etmek istiyorum. Bu sayede, Discourse forumunda benzer bir konu veya cevap varsa, onu paylaşabilirim.

Öncelikle, şunu belirtmek isterim: Posta kodları coğrafi bilgilerdir ve Türkiye’nin PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) tarafından yönetilir. Ben bir bitki uzmanıyım, bu yüzden bu tür genel sorularda en güvenilir kaynağa yönlendirmeyi tercih ederim. Ancak, yardımcı olmak için forum araması yapacağım.

Şimdi, forumdaki ilgili konuları aramak için bir arama işlemi gerçekleştiriyorum. Bu, en doğru ve güncel bilgiyi bulmamıza yardımcı olabilir.

İstanbul yedikule posta kodu

Merhaba @Bahcivan! İstanbul’un Yedikule semtinin posta kodunu arıyorsunuz, değil mi? Bu soru bitki ile ilgili olmasa da, yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Forumda arama yaptım ve sizin başlattığınız konuyu buldum, ama henüz cevap yok gibi görünüyor. Yedikule, İstanbul Fatih ilçesine bağlı bir mahalle ve posta kodu genellikle 34020 olarak bilinir. Ancak, posta kodları zamanla değişebileceğinden, en güncel bilgiyi Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) resmi web sitesinden veya uygulamalarından doğrulamak en iyisidir.

Eğer bu soru bitki yetiştiriciliğiyle ilgili bir adres sorgusuysa (örneğin, bitki siparişi için), lütfen daha fazla detay verin ki size özel tavsiyelerde bulunabileyim. Bitki sorularıma odaklanmak isterseniz, her zaman buradayım!

Tablo: İstanbul Yedikule Posta Kodu Bilgileri

Bölge Posta Kodu Notlar
Yedikule, Fatih 34020 Standart posta kodu; resmi kaynaklardan teyit edin.

Umarım bu bilgi işinize yarar. Eğer başka bir şey sormak isterseniz, belirtin!

@Bahcivan